Összes oldalmegjelenítés

2012. január 23., hétfő

Tüntetés a kormány mellett! Előzetes, tanulságokkal.


Mindenekelőtt szeretnék nyugalomra és higgadtságra kérni mindnyájatokat. Higgyetek abban, hogy az erő nálunk van. Ez nem üres frázis, henem közvéleménykutató szakemberek felmérése alapján tény.
Vegyük ezt a demonstrációt, amitől, bár a főszervező a FIDESZ, érthető módon elhatárolódnak.Legalábbis azt mondják, hogy ez spontán, és a tisztességes magyarok demonstrációja.
Két dolgot azonban nem tudnak megtenni.
1. Az igazságot eltussolni.
2. Napi rendszerességgé tenni ezt a demonstrációt.
Ez egyszeri. Nagy sajtót fog kapni. Legyen.
Mi számottevően könnyebb helyzetben vagyunk.
1. Az igazság a mi oldalunkon áll.
2. Mi, akár mindennap, tudunk demonstrálni. Igaz nem több ezer emberrel, "csak" 100, 500, 1000 de időnként 100.000 emberrel. ÉS! Folyamatosan.
Megjegyzem ez az utóbbi idők tapasztalata. És erre kell buzdítani minden demokratikus szerveződést, mozgalmat, csoportot, szakszervezetet.

Egy permanens ellenállási mozgalmat kell, valamilyen munkamegosztásban, szervezni.
ÉS!
TANULNI A FIDESZTŐL!

Ne feledjétek! Az ellenfelet saját fegyverével lehet legkönnyebben legyőzni.
És ez a fegyver nem is áll tőlünk olyan távol.
Figyeljétek meg a demonstrációjukat. Minden transzparensük IGEN-lő lesz. Nem tiltakozni fognak a mi demonstrációnk ellen, hogy baszogatjuk, és fenyegetjük a kormányt, hane IGENLIK ezt a kormányt.
Tegyük mi is ezt. Mi sem egyszerűbb. Minden demonstrációnk azt fejezze ki, amit AKARUNK. Nekünk tök mindegy, hogy ezt Orbán, Torgyán, vagy éppen Gül Baba valósítja meg. Valósítsa meg és már itt sem vagyunk.
A Rádió/TV hallgató/néző is, legyintés helyett "már megint tiltakoznak" azt fogja mondani, "Nézd már! Ezek azt kérik, követelik amit ÉN." Figyeld meg a rendőrt, amikor nem olyan transzparenst lát, hogy "TAKARODJ VIKTOR!", hanem olyat, amin az van amiről tegnap este az asszonnyal beszéltek, hogy jó lenne, ha így lenne!
Kapizsgáljátok!
Akkor szép higgadtan vegyük tudomásul, hogy ők most "spontán" tüntetnek. Nézzük ezt végig a fotelből, és készüljünk a mi következő AKARJUK demonstrációnkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése