Összes oldalmegjelenítés

2012. január 29., vasárnap

A "NEMZET" gondolatok.

Martonyi János külügyminiszter azt mondja, „Nemzeti összefogás kell, mert ha nincs, az a szélsőjobb malmára hajtja a vizet.” Kérdem én, a szélsőjobb, bárkit is ért alatta Martonyi, nem a nemzet része? A szélsőjobbosok 10 millió magyarországi magyarról beszélnek folyamatosan, de állandóan cigányoznak, zsidóznak. Kérdem én a közel 1 milliós cigányság nem a nemzet része? Mert ha nem, akkor kéretik csak 9 milliós nemzetről beszélni. Büszkén írogatnak mindenhol több tucatnyi magyar Nobel-díjasról, aztán két sorral lejjebb már szidják a zsidókat. Igaz ugyan, hogy a magyar(?) Nobel-díjasok 95%-a zsidó volt. Kéretik eldönteni, hogy akkor most a nemzet részei-e? A 2 milliós erdélyi magyarság minden tagja a nemzethez tartozik, az is, akinek a neve Lakatos? Az erdélyi magyar ajkú cigányok is a nemzet részei?

Na, kérem ez így nem megy! Olyan nincs, hogy a Jobbik tüntetést szervez az Unió ellen, és a színpadon EURÓPAI UNIÓS képviselő beszél az EU ellen, aki mellesleg havi 6200 euro (cc. 2 millió forint) fizetést vesz fel az UNIÓ-tól. Olyan nincs, hogy ugyanitt a szónok Attilával és Csaba királyfival példálódzik, de előtte pár nappal még nagy keresztény volt. Attila, mint keresztény szimbólum? Tiszta „katyvasz”, nincs értékrend! Fel lehet vetni, hogy lépjünk ki az Unióból. Megfontolandó, de nem zászlóégetéssel, hanem politikai vitákkal, TV-s pártelnöki vitákkal, melyben lehet érvelni, és nem csak az érzelmeket korbácsolni.

Most vagy Attila, Csaba királyfi és a rovásírás, vagy a keresztény Európa. Lehet mindkettő, de, akkor kéretik ezzel nem érvelni, mert nevetségesek leszünk.

Vesszőparipám, hogy igenis vannak pénzügyi elnyomók, létezik egy szűk réteg, akik a világot a pénzen keresztül a markukban tartja. Erről írunk immár hatodik éve. De botorság azt hinni, hogy ezek az elnyomók származási, vagy felekezeti alapon csoportosulnak. Ezt pont ők vetik oda nekünk, gumicsontnak, hogy marakodjunk.

Orbán Viktornak is döntenie kell! El kell döntenie, hogy kik adósították el az országot. Most a gaz kommunisták, Gyurcsányok, Bajnaik, úgy általában a baloldal (új szitokszó neolibárális! azt sem tudják sokan mit jelent), akik állítólag ahányszor csak lehet, rárontanak a saját nemzetükre. Vagy, a nemzetközi pénzügyi világ irányítói felépítettek egy olyan rendszert, a pénzkibocsájtás jogának megszerzésével, a nemzeti bankok kézben tartásával, a kereskedelmi bankok hitelpolitikájával, a pénzügyi minősítő cégekkel, a tőzsdékkel, a befektetési alapokkal, IMF-vel, Világbankkal, stb., stb., mellyel a világ minden nemzetét adósrabszolgaságban tartják, és aki nem engedelmeskedik azokat „kinyírják”. Viktor döntsd el, hogy melyik igaz! Most kik adósították el az országot? A kommunisták, vagy az őket is átvágó nemzetközi pénzoligarchia? A kettő együtt nem megy.

Utálom, amikor egy politikus megsértődik azon, amikor vele teszik azt, amit ő tett az előző kormánnyal. Orbán népszavazott, tűntetett, kivonult, bevonult, kordont bontott, sípolt, dobolt, stb. Leideggyengézte Gyurcsányt, de Orbán és hívei megsértődnek, ha őróla meg különböző grazi elmegyógyintézeti kezelés kapcsán pletykálnak. Mindenki azt kapja vissza, amit ő adott. Most, amikor ő kapja ugyanezt (a tizedét se), akkor megsértődik. Nem vesszük észre, hogy ez a megosztás mind ellenünk van.
Szóval, vissza nemzethez! A nemzetnek a része a szélsőjobbos zászlóégető Jobbikos, a zsidómániás Csurka, Dörnerestül, a Fidesz szavazói, de ugyanúgy nemzet része az MSZP szimpatizáns, az öreg „komcsi” bányász, a munkanélküli melós, a hajléktalan, a liberális gondolkodású honpolgár, a zsidó származású ember rabbistól. A nemzet része mindenki, még, akkor is ha vallása alapján nem a kormány által engedélyezett vallásokhoz tartozik. Akkor is a nemzet része, ha a Nirvánában, az örök vadászmezőkben, a közös tudatban, vagy Yoda mesterben hisz.

(Zárójelben jegyzem meg a bizniszegyházas nemzetmegosztáshoz, hogy az elismert 14 egyház vette fel az állami támogatások 99,2 %-át, a maradék 340 egyház osztozott a támogatások 0,8%-án. Kérdés, akkor most, melyek is a bizniszegyházak?) Sőt akkor is a nemzet része valaki, ha egyenesen ateista. A nemzet része az egymilliós cigányság, akkor is, ha sokan közülük lusták, ingyenélők, sőt esetleg bűnelkövetők. A nemzet részei a különcök is, a búzaégető Karsaitól, a féregirtós Torgyánon át, a mindigjóhelyenvagyok Pozsgaiig. Sőt, bármennyire hihetetlen a nemzet része Orbán Viktor, és maga Gyurcsány Ferenc is. Továbbmegyek a magyar nemzet része Szálasi Ferenc, Kun Béla is. Olyan nincs, hogy egyiket letagadjuk. Vitatkozni lehet szerepükről, de letagadni, hogy a nemzet részei lennének ostobaság. (A magyarságot sújtó, az örök megosztottságot és marakodást előidéző Turáni átokról itt olvashat!)

Szóval, amikor nemzeti egységről beszél valaki érdemes átgondolni, hogy mi is a nemzet. Sajnos a nemzet szót is kijátszották a magyarok megosztására, és létrejött egy nyelvi képtelenség, mint a nemzeti oldal. Matematika tanárként zavar, hogy egy legnagyobb halmaz részeként határoz meg valaki egy részhalmazt, amit megegyezik a legnagyobb halmazzal. Ilyen nincs! Egy nemzet az egy egység, azon belül lehetnek oldalak (részhalmazok).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése