Összes oldalmegjelenítés

2012. február 5., vasárnap

Gondolatok Csurka István halála kapcsán.


Hazáját szerető magyar ember volt. Tehetséges drámaíró, akinek munkásságát azok a „kommunisták” is elismerték , akiknek utódai, követői, korábban, és most is nagyon elhatárolódnak tőle.
Miért is?
Idézek:
„Egy nép, amely állandóan fogyatkozik, és nem tudja belakni az Isten és a történelem által neki rendelt területet, a saját földje kérdését csak a legkomolyabb módon kezelheti.” (Csurka István)

A megelőző, és jelenlegi politikai „elit”-nek talán nem így kellene látn?
Gondolom ti így látjátok?
Csurka és a MIÉP a parlamenti pártok közül egyedül ellenezte a NATO-ba való belépést, az EU-csatlakozást, de támogatta a státustörvényt.
Én magam is úgy gondoltam, miután megszabadultunk a KGST, és a VSZ rabságától, hogy itt a ragyogó lehetőség, megpróbálni saját lábunkon megélni, kölcsönösen előnyös együttműködési szerződések alapján, Európával, EURÓPÁ-ban, no és a világgal.
Sajnos nem ez következett be. Soha nem tudjuk meg, hova vezetett volna. A világban azért vannak rá példák, hogy a „Globalizáció”-t sürgető maroknyi nemzetközi érdekcsoport ellenére, ÉLET-ben vannak. A választott út eredményét tapasztaljuk. Erre szokták azt mondani, hogy „Anyám! Én nem ilyen lovat akartam.”.  Talán, ha „csurkisták” maradunk szebb lovunk lenne. Gondolom már sokan elmondták az imát, miszerint „A kezem szakadt volna le amikor a Népszavazáson, az EU- ra szavaztam. DE! Késő bánat „eb” gondolat. 
Azt mondják „zsidózott”. Nos igen, csak ő ezt úgy értelmezte, mint a CIONIZMUS elleni küzdelmet. Senkit nem akart „kinyírni”, csak ezt az eszméletlen kizsákmányolást akarta megszüntetni. 
Ugye nem kell elmagyaráznom hatalmasra duzzadt államadósságunk „gyarapodásának” okát? Ne „nyócévezzen” senki, mert az Eu tagországok közül nagyon sokan így jártak, és ott egy darab „kommunista” nem volt. Hogy nem így hallatszott ki? Tudjátok ez olyan, mint a „gyermekét” védő szülő reakciója, ha szeretettjét bántják. 
Így volt Csurka „gyermekével”, HAZÁJÁVAL, MAGYARORSZÁGGAL..


http://www.doksi.hu/faces.php?order=DisplayFace&id=403

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése