Összes oldalmegjelenítés

2012. február 22., szerda

PUTYIN nem hagyja! NEMZETKÖZI ELFOGATÓ-PARANCS Soros ellen?


Putyin nem hagyja, hogy shortolják a rubelt


Hadat üzent Soros Györgynek és társainak. 

E hírről sokféle találgatás indult el, és a motivációk azt gondolom teljesen jogosak. Amin leginkább el kell gondolkodniuk a nyugati államok vezetőinek, az, hogy Putyinnak hogyan sikerült megszabadítani Oroszországot azoktól, akik teljes gazdasági és társadalmi összeomlásba akarták taszítani, és hogy tudta börtönbe vetni mindazokat, akik megpróbálták.

Talán a Lubawitschern-ek befolyásolják Putyint? A tény mindesetre az, hogy Putyin a saját népéhez és Oroszországhoz hű, tehát nem fogja megengedni senkinek, mindaddig, amíg ő van hatalmon, hogy kiárusítsák a hazáját, és az NWO, Új Világrend markába kerüljön! Ezért rendelte el, hogy egy nemzetköz elfogató parancsot adjanak ki Soros György ellen, akit rajta kaptak, hogy pénzügyi segítséget akart küldeni azoknak, akiket ellenzéknek hívnak Oroszországban, és akik nemrég néhány tízezer embert az utcára vittek, hazugságokat bebeszélve nekik a választási csalásokról.
Ettől kezdve mister Sorosnak nem sok játéktere marad, hogy folytassa a piszkos játékait, mely térdre kényszerítette az egész világ pénzügyi rendszerét, folyamatosan együttműködve Rothschild / Rockefeller és a többi sakállal. Putyin beszédét hivatalosan tették közzé az orosz hatóságok.

Ma nyilvánosságra hozzuk az Orosz Federáció és miniszterelnökének Vlamimir Putyinnak a közleményét: Nemzetközi elfogató parancs kibocsátást kértük a Soros György magyar deviza spekuláns, pénzügyi terrorista ellen. Az orosz titkosszolgálatok felfedezték, tetten érték, hogy dán derivatívák és más külföldi valuták által támadást kezdett az orosz valuta ellen a pénzpiacokon. Meg kell említeni, hogy Soros ezeket a Derivatívákat (származékos ügyletek) luxemburgi bankok segítségével használta fel, mely szigorúan tiltva van az EU államai által aláírt Bázel II szerződésben."
Putyin, KATT, ha nem ismered.

2012. február 5., vasárnap

Gondolatok Csurka István halála kapcsán.


Hazáját szerető magyar ember volt. Tehetséges drámaíró, akinek munkásságát azok a „kommunisták” is elismerték , akiknek utódai, követői, korábban, és most is nagyon elhatárolódnak tőle.
Miért is?
Idézek:
„Egy nép, amely állandóan fogyatkozik, és nem tudja belakni az Isten és a történelem által neki rendelt területet, a saját földje kérdését csak a legkomolyabb módon kezelheti.” (Csurka István)

A megelőző, és jelenlegi politikai „elit”-nek talán nem így kellene látn?
Gondolom ti így látjátok?
Csurka és a MIÉP a parlamenti pártok közül egyedül ellenezte a NATO-ba való belépést, az EU-csatlakozást, de támogatta a státustörvényt.
Én magam is úgy gondoltam, miután megszabadultunk a KGST, és a VSZ rabságától, hogy itt a ragyogó lehetőség, megpróbálni saját lábunkon megélni, kölcsönösen előnyös együttműködési szerződések alapján, Európával, EURÓPÁ-ban, no és a világgal.
Sajnos nem ez következett be. Soha nem tudjuk meg, hova vezetett volna. A világban azért vannak rá példák, hogy a „Globalizáció”-t sürgető maroknyi nemzetközi érdekcsoport ellenére, ÉLET-ben vannak. A választott út eredményét tapasztaljuk. Erre szokták azt mondani, hogy „Anyám! Én nem ilyen lovat akartam.”.  Talán, ha „csurkisták” maradunk szebb lovunk lenne. Gondolom már sokan elmondták az imát, miszerint „A kezem szakadt volna le amikor a Népszavazáson, az EU- ra szavaztam. DE! Késő bánat „eb” gondolat. 
Azt mondják „zsidózott”. Nos igen, csak ő ezt úgy értelmezte, mint a CIONIZMUS elleni küzdelmet. Senkit nem akart „kinyírni”, csak ezt az eszméletlen kizsákmányolást akarta megszüntetni. 
Ugye nem kell elmagyaráznom hatalmasra duzzadt államadósságunk „gyarapodásának” okát? Ne „nyócévezzen” senki, mert az Eu tagországok közül nagyon sokan így jártak, és ott egy darab „kommunista” nem volt. Hogy nem így hallatszott ki? Tudjátok ez olyan, mint a „gyermekét” védő szülő reakciója, ha szeretettjét bántják. 
Így volt Csurka „gyermekével”, HAZÁJÁVAL, MAGYARORSZÁGGAL..


http://www.doksi.hu/faces.php?order=DisplayFace&id=403